IFA, 6 – 11 септември Берлин, Германија

IFA Саем на ИТ, софтвер, електроника за широка потрошувачка, мултимедија Локација: Berlin ExpoCenter City, Berlin, Germany Организатор Messe Berlin GmbH Messedamm 22 14055 Berlin Germany Повеќе информации: Тел: +49 30 3038-0 Факс: +49 30 3038-2325 central@messe-berlin.de www.messe-berlin.de

WorldFood Moscow, 24 до 27 септември 2019 Москва, Русија

WorldFood Moscow, Москва, Русија Саем на прехранбена индустрија, пијалаци, овошје, зеленчук кој се одржува од 24.09.-27.09.2019 година. Локација: EXPOCENTRE, Moscow, Russia Повеќе инфо на : Тел: +44 20 75965000 Факс: +44 20 75965111 enquiry@ite-exhibitions.com www.ite-exhibitions.com

WorldFood Istanbul, 4 -7 септември 2019

WorldFood Istanbul, 4 – 7 септември 2019  Саем на прехранбена индустрија, пијалаци кој се одржува од 4 до 7 септември во Истанбул, Турција. Локација: Tüyap Istanbul Fair and Exhibition Center. Повеќе инфо на : Тел: +90 212 2918310 Факс:+90 21 22404381 info@ite-turkey.com www.ite-turkey.com

повеќе

INTERFOOD & DRINK BULGARIA, 06 – 09 ноември 2019 Софија

INTERFOOD & DRINK BULGARIA Саем на прехранбена индустрија пијалаци кој се одржува од 6 до 9 ноември во Софија, Бугарија. Локација Inter Expo Center, Sofia Bulgaria Повеќе инфо на : Тел: +359 (2) 9655 220 Факс: +359 (2) 9655 231 iec@iec.bg www.iec.bg

повеќе

ANUFOOD, 20 -22 ноември Пекинг, Кина

Anufood China Саем на прехранбена индустрија и пијалаци кој се одржува од 20 до 22 ноември 2019 година во Пекинг Кина. и исклучително важен настан на кој се претставуваат иновациите во прехранбената индустрија, а компаниите имаат можност да се презентираат пред милионска публика, пред претставници од најголемите компании од Азија, како и пред посетители од Кина, Јапонија, Малезија, Индија, Индонезија, Кореа, Филипини и други земји од светот. Локација: China International Exhibition Centre, Beijing, China   Организатор Koelnmesse…

повеќе

FOODTECH, 12 -14 октомври 2019, Атина, Грција

FOODTECH Саем на прехранбена индустрија, пијалаци, пакување кој се одржува од 12 до 14 октомври 2019 година во Атина, Грција. Локација: Metropolitan Expo, Athens, Greece.   Повеќе инфо: info@metropolitanexpo.gr www.metropolitanexpo.gr www.foodtech.grповеќе

Меѓународeн саем „Klik Ekspo“,Тирана 21-24 ноември 2019

Меѓународeн саем „Klik Ekspo“,Тирана 21-24 ноември 2019 Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерство за надворешни работи на Република Македонија Ве информира за можноста за учество на Меѓународниот саем „Klik Ekspo“ кој ќе се одржи од 21 до 24 ноември 2019 година во Тирана, Албанија. На следниот ЛИНК можете да ги погледнете секторите кои ќе бидат опфатени на саемот. Деталите околу пријавувањето, како и апликацијата за пријавување можете да го превземете на следниот ЛИНК. За сите…

повеќе

БЕРЛИН, 22 -25 СЕПТЕМВРИ 2020 “InnoTrans 2020”

“InnoTrans 2020”, 22-25 септември 2020, Берлин, Германија Биеналниот меѓународен саем за транспортна технологија “InnoTrans 2020” ќе се одржува од 22 до 25 септември 2020 година во Берлин, Германија. Повеќе информации и детали на : www.innotrans2020.de